Ulkoilemassa koronasta huolimatta

Leo hyllyn päällä

Tänään se sitten alkoi! Leon talvi on vierähtänyt sisällä kun hän ei tykkää kylmästä viimasta eikä pakkasesta. Ikkunanraosta hän on joka päivä haistellut raikasta ilmaa mutta ulos ei ole pyrkinyt kertaakaan.

Kissa suunnittelee

 Tänään Leo selitti mulle eteisessä että haluaisikin piipahtaa ulkona. Eikun tuumasta toimeen ja Jani laittoi valjaat päälle. Leo lähti määrätietoisena häntä pystyssä ovesta ulos, oli niin topakat askeleet.

Minä täällä

Kuuden maissa illalla oli keväinen keli ja mittari näytti +5 astetta. Se oli erittäin sopiva ilma aloittaa ulkoilu ja päättää sisäkausi.
He kiersivät talon muutamaan kertaan ja kun kissa huomasi kaiken olevan entisellään niin se kiipesi takapihan muurille katselemaan ohitustien liikennettä.

Leo kissa

Varmaankin keväinen pieni tuulenvire sai Leon kaipaamaan sisälle lämpimään ja ovesta astui sisään itsevarmasti ja ylväästi kissa joka pitkästä aikaa oli haistellut uusia tuoksuja.

Kuka siellä?

Luuletko että huomenna on taas ulkoilupäivä? Minäpä uskon että Leo pienen happihyppelyn huomenillalla tekee jos ei lunta tupruta niskaan.

Itsevarmuus

Kommentit

Suositut tekstit