Syntymäpäivä

Meidän Leolla on sunnuntaina syntymäpäivä ja kotiväki haluaa juhlistaa tätä tärkeää hetkeä. Tottakai hän saa namia ja herkkuruokaa mutta poseerata pitää ja hymyillä leveästi kameraan päin. Kerron nyt miten meidän yhteinen vuosi on mennyt.




Joskus on sattunut pieniä kommelluksia mutta niistä ei ole ollut suurempaa harmia. Leon kanssa on opittu paljon uutta ja ennenkaikkea hän on tämän kodin valopilkku, oikeastaan aurinko.



Leo oli heti rohkeana tutustumassa uuteen kotiin. Kiipeilypuussa tuli keikuttua ja ruokailu ym. perustarpeet onnistuivat heti. Ensimmäinen yö sujui oikein hyvin ja seuraava aamu alkoi yhteisellä pisuhetkellä. Ulkoilua ei aloitettu heti koska oli liian kovat pakkaset eikä ollut vielä rokotettukaan.




Kun pakkanen muuttui ensimmäiseksi suojasääksi käytiin tutustumassa ovella lumeen. Oli niin jännittävää että sen pitemmälle ei tohdittu mennä vaan palattiin kotiin. Kerta kerran jälkeen Leo tuli rohkeammaksi ja uskalsi liikkua jo talon ympärillä.




Keväisen lämpimät säät innostivat meitä ulkoilemaan yhdessä Verkko- ja Sulosaaressa. Kävelit ja kävelet hyvin valjaissa, voisi melkein sanoa että yhtä hyvin kuin koira mutta eipäs verrata kun sinähän olet kuitenkin kissa!




Touhua ja energiaa riittää myös sisällä. Olet kova poika juttelemaan ja välillä on matot rullalla kun menet tuhatta ja sataa. Joskus pitää vääntää vähän herjuutta että saat huomiota, oli kyse sitten ruoasta tai ulkoilusta. Kyllä se tuntuu nopeuttavan asioita.




Tutustut helposti uusiin ihmisiin ja muistat tapaamasi henkilöt hyvin. Joskus järjestät mun vaatekaapin uusiksi jos viikonloppuna aamupala myöhästyy pari tuntia.
Hyvää syntymäpäivää Leopold !






Kommentit

Suositut tekstit