Saari, saari Verkkosaari

Tänään satoi rankasti ja ukkosti. Illalla alkoi kuitenkin aurinko paistaa ja halusin ulos raikkaaseen ilmaan. Laitoin Leolle valjaat mutta kylkiasento oli ja pysyi. Kannoin hänet portaat alas ja ulko-ovesta pienen mietiskelyn jälkeen ulkouduimme.
Päätin että mennään Verkkosaareen mutta tiesin ettei Leo aio kävellä koko matkaa.

Kissan oma raapimapuu

Kannoin kissan Verkkosaareen missä oli rauhallista koska olimme ainoat saarella. Leo kipitti polkuja ristiin rastiin ja lokit kirkuivat luodolla muttei se haitannut menoa pätkääkään. Itikoita oli kiusaksi asti molemmilla. Korvissa olevat verenimijät saivat aina äkkilähdön "kissaravistuksen" jälkeen.

Kissa kiipeää puuhun

Kyllä liikunta tekee hyvää molemmille tuumasi Leo ja pinkaisi puuhun. Todellakin ja mieli virkistyy luonnon tuoksuja haistellessa. Iso koira meni iltapissille mutta siitä ei otettu turhaa tressiä. Meillä on kaunis ja puhdas luonto josta pitäisi nauttia vielä useammin. Kun piti lähteä pois niin eipä se niin helposti käynytkään kun kissa veti takaisin ja ei viihtynyt sylissä yhtään. Sain kuitenkin pikku hiljaa kannettua lähemmäksi siltaa ja yli. Sitten hän päätti reippaasti kävellä kotiin asti.

Kissa ulkoilee saaressa




Kommentit

Suositut tekstit