Uteliaisuudella ei ole rajoja

Uteliaisuudella ei ole rajoja kissojen maailmassa. Meidän Leon turvallinen maailma mahdollistaa tutkimisen ilman vaaraa ja joka paikkaan se pieni tassu ja nenukki tunkeutuukin. Jos kädessäni on jotain mitä hän haluaa nuuhkaista niin naukaisu vain ja se hänelle ojennetaan, olkaa hyvä teidän kissamaisuutenne!

Kissa tasolla

Nykyisin Leoa kiinnostaa kaappien sisällöt. Jos ovi on auki tai raollaan niin sieltähän löytyy pian koko kissa. Vaatekaapin sisältö löytyy lattialta kun päikkärit on kiva vetää suljetun oven takana katseilta piilossa.

Kissa tiskipöydällä

Usein hän tulee tasolle istumaan ja seuraamaan mitä minä touhuan keittiössä. Keittiön kaappien sisältö varmaan houkuttelee salaperäisellä tuoksullaan kun yhdessä etsitään milloin mitäkin. Pikkutavarahan lähtee helposti mukaan hampaissa. Leon lempilelut ovatkin pullon korkkeja joita on helppo kannella ja usein illalla hän leikkii niillä ennen kuin käydään yöunille, se on hänen ”iltalenkkinsä”.

Kaapin siivous

Suuren osan vuorokaudesta kissat toki nukkuvat mutta tuntuu siltä että Leolla riittää virtaa ja uteliaisuutta tutkia aina kun jotakin meidän perheessä touhutaan. Heti mukana tapahtui sitten mitä tahansa tuntuu olevan hänen mottonsa.

Laatikosto väärinpäin

Tänä aamuna löysin lattialta kuulolaitteiden vahatulppia kun hän oli taas ikkunapenkillä kääntänyt laatikoston toisinpäin. Luulin että kun kääntää laatikkopuolen seinään päin niin tavarat saa olla rauhassa mutta kaikkialle se pikku-tassu yltää aamun aikaisina tunteina.

Hyvää laatua tulossa
Hyvää laatua tulossa, sanoo tarkkailija

Imuri ei pelota Leoa yhtään ja siellähän se pitää taas olla tarkastamassa työn laatua ja vaihtamassa lakanoita. Mukavaa yhdessä tekemistä kaikkien ehdoilla.

Kommentit

Suositut tekstit