Jouluaatto

Joulun toivotus

Aatto tuli kevein ja vikkelin askelin nurkan takaa mutta olinpa varautunut ja toivotin meille tervetulemaan. Itse olin vielä aaton aattona opiskelemassa.

Valoa

Joulukinkku ja ruoat matkustivat perästävedettävässä matkalaukussa kaupasta kotiin. Ilta hämärtyi ja lunta satoi vähän kun poikani veti sitä loskaisessa lumessa. Joulumieli kuitenkin säilyi kotiin asti ja laitoin kinkun heti sulamaan.
Sunnuntai-iltana tyrkkäsin kinkun uuniin 100 asteen lämpöön ja kävimme nukkumaan. Leo nukkui minun ja seinän välissä kuten tavallista eikä kinkun tuoksu häirinnyt häntä millään tavalla.

Joulukinkku

Aamulla 15 minuuttia ennen ylösnousua kypsä kinkku herätti meidät. Mikä ajoitus! Enpä koskaan aikaisemmin ole onnistunut näin hyvin joten lähdin hyvillä mielin opiskelemaan.

Joulutonttu

Leo ei ole halunnut ulos moneen viikkoon vaan katselee ikkunasta kaupungin vilinää. Varmaan sai lumesta tarpeekseen ja nyt kun vielä on märkää ja loskaista niin kukapa kissa menisi tassujaan vapaaehtoisesti kastelemaan.

Joulukoriste

Eilen laitettiin kynttilät ja joulukoristeet paikoilleen. Leoahan kaikki uusi kiinnostaa joten eikun kimppuun. Siitä seurasi aikamoinen keskustelu jonka jälkeen hän tyytyy vain ihastelemaan. Omat lelut on sittenkin ne parhaat.

Jouluikkuna

Meidän porukka toivottaa Teille kaikille oikein hyvää ja lämmintä joulua!

Kissanlelu



Kommentit

Suositut tekstit