Matonpesua ja nykysirkusta

Minä nautin matonpesusta kun se on niin terapeuttista. Suopa vaahtoaa ja harjan suhahdellessa näkee työnsä jäljen heti. Vielä mukavampaa on kun sen saa tehdä yksin kaikessa rauhassa. Muutama ohitse vilahtanut ulkoilija häiritsi sessiotani muuten nautin joka solullani. Tuli se tunne kun on yksin maailmassa ja saa syödä kaiken jäätelön itse.

matonpesu rentouttaa
Matonpesu rentouttaa

Meillä on hyvä uusi matonpesupaikka joka on ahkerassa käytössä. Keli oli puolestaan kolean tuulinen mutta ei se meitä haitannut. Matot rullattiin huuhtelun jälkeen pyörän tarakalle ja Janin "kuljetuspalvelu" työnsi pyörää kotia kohti. Mun pyörässä on kävelyavustin mutta jyrkissä portaissa ei siitä ollut apua kun poljin juuttui ränniin. Mä työnsin kuormaa takaa kun pahaksi onneksi päivällinen hernekeittolautanen lähetti terveisiä vähän ennen avuliaan lenkkeilijän saapumista. Työnnettiin sitten yhdessä pyörä ylös. Kiitin avusta ja manasin itsekseni ja häpesin.

puhtaat matot

Illalla mentiin katsomaan Versus Sirkuksen esitystä Vääräsaareen. Tämä oli kolmas osa trilogiasta Sillat joita en polttanut. Viimeinen osa pisti hienolla tavalla koko tarinan nippuun eikä tämmöistä sirkusta ole Savonlinnassa ennen nähty. Tarina kasvoi joka kerran suuremmaksi ja lopuksi oli vertikaalikankaan lisäksi näyttävää tulen käsittelyä. Muutama itikkakin oli löytänyt paikalle meidän seuraksi.


Ilta oli vähitellen tummentunut yöksi kun päätimme kävellä nakkarin kautta kotiin. Ah niin ihanat makkaraperunat! Kävellen.. styroxlaatikosta kertakäyttöhaarukalla syöden.. läpi hiljaisen kaupungin. Mikä tunnelma! Täydellinen ilta!

kissa käytävässä

Kotiovella vastassa oli ei niin tyytyväinen Leo joka aloitti mahtavan marmatuksen kun hänet on jätetty illalla, suorastaan yöllä yksin kotiin. Minun takki sai kyytiä naulakossa ja alkoi levoton ravaaminen, naukuminen ja kurina. Juu kyllä huomattiin että jätettiin yksin kissa raukka. Dramaattinen esitys jatkui vaikka juteltiin ja paijattiin toista. Viimeinen oljenkorsi napattiin esille hyllystä ja se auttoi. Keppilelun perässä sinkoili musta virtaviivainen karvakasa ympäri huushollia kunnes väsähti läähättäen. Onneksi!

terve kissa

Loppu hyvin ja kaikki hyvin, hyvää yötä!


Kommentit

  1. Meillä pitäisi myös matot pestä kesän pölyjen jäljiltä, mutta enpä ole aikaisemmin ajatellut, että ne voisi itse pestä. Pitääpä ehdottaa miehellä, että lähdetään mattolaiturille kuuraamaan ja samalla hänkin saa tulla minulle kuljetuspalveluksi! Makkaraperunat ovat kyllä niin maukkaat, pitääpä itsekin tänään käydä kaupassa ostamassa ainekset.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit