Kasvaminen on oppimista


Kissa loikoo neuleen päällä


Kun kasvaa niin kehittyy ja kun paino nousee niin vanhenee. Olen punninnut Leon  joka kuukausi. Syntymäaika on 27.10.2018 eli nyt hän on noin 9 kuukauden vanha. Rauhoittumista ja rutiineja on tullut pojalle. Tosin leikeissä vauhti on rajumpaa. Painoa on tullut mukavasti lisää joka kuukausi.

Kissan paino pylväsdiagrammina

Leolla on hyvä ruokahalu eikä hän nirsoile kunhan liha on samaa mitä mekin syömme. Allergioita ei onneksi ole ilmennyt ja Mustin ja Mirrin kuiva- ja märkä ruoalla on menty. Lihat ja kala ostetaan marketista ja Lidlin paistileike broileri on niin hyvää että se pitää oikein ahmia. Mustin ja Mirrin pussissa olevat märkäruoat ovat myös herkkua että niitä kannattaa naukua aamuin illoin.

Kissan ikä ihmisen iässä

Kuinka vanha kissa on ihmisen iässä? Siitä on tehty tutkimusta yliopistoissa. Eräs tapa laskea kissan ikä on niin että kaksi ensimmäistä vuotta vastaa meidän iässä 21 vuotta. Tähän lisätään kaikki kaksi vuotta ylittävät vuodet kerrottuna neljällä. Kymmenen vuotias kisu täyttää meidän iässä 53.


Leo on varmaan siinä 9 ja 10 ikävuoden välillä. Aika villiä menoa oli Janillakin kun 10 vanhana meni kavereiden kanssa koulussa ja kotona. Uudet asiat ihmetyttivät ja opettivat. Hyvä kun illalla malttoi rauhoittua ja käydä nukkumaan.






Kommentit

Suositut tekstit